Аптека Р&P Фарм Тетово

ул. Илинденска бр.226/Ц
Аптека Р&Р ФАРМ се наоѓа во центарот на Тетово. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови, ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.