Аптека Бле-Медика 3 - Тетово

ул.Мемет Паш Дерала бр.21
Аптека Бле Медика 3 се наоѓа во центарот Тетово веднаш спроти Клинички Центар. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.