Аптека Бле-Медика 2 - Тетово

с. Мала Речица ул.101 бб
Аптека Бле Медика 2 се наоѓа во село Мала Речица. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.