Аптека Бле-Медика - Тетово

29 Noemvri No 29, Tetovo 1220
Аптека Бле Медика се наоѓа во центарот Тетово веднаш спроти Клинички Центар. Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.