Аптека Морфеј - Штип

Ул.Христијан Карпош бр.25
Аптеката Морфеј е основана на 1 мај 2005 година.
Лоцирана е во здравствениот дом ''Др. Панче Караѓозов" во Штип.
Располага со голема палета на производи од реномирани производители. Лекови (комерцијални и фондовски),ОТЦ производи, додатоци во исхраната, козметика, производи за нега и хигиена, медицинска опрема и помагала, бебе програма, галенски производи итн.

-->